ALTIJD GOED VERZEKERD
een ongeluk zit in een klein hoekje
MET KIES & SLUIT BENT U ZÓ VERZEKERD
kies en sluit direct
ADVISEUR AAN HUIS? DAT DOEN WIJ ZÓ!
persoonlijke service
GARAGEVERZEKERING? ZÓ VERZEKERD VAN GOED ADVIES
pb assurantiën helpt u op weg
SCHADE IS VERVELEND WIJ STAAN AAN UW KANT
snel opgelost
WEET U WAT U HEEFT VERZEKERD?
download de productwijzer

Welkom bij PB Assurantiën

Welkom op de website van PB Assurantiën. Als verzekeringsprofessionals streven wij er naar het onze klanten en iedereen die bij ons klant wil worden zó eenvoudig mogelijk te maken. Via deze site kunt u eenvoudig een offerte of verzekering aanvragen, maar kunt u ons ook 24/7 contacten. Wilt u dat wij u bellen? Dat doen wij graag wanneer u bovenin uw gegevens opgeeft.

U bent klant en u wilt de status van uw polis, verzekeringsaanvraag of schade weten? Log in via ‘Mijn PB’ en u komt in uw persoonlijke omgeving van ons administratiesysteem. Daarin kunt u al uw dossiers raadplegen en volgen. Kunnen wij onze dienstverlening verbeteren of hebben wij u al 100% geholpen? Laat het anderen en ons weten via ‘klanten aan het woord’. Klik op ‘downloads’ en u kunt belangrijke documenten bekijken of printen, zoals de productwijzers, schadeformulieren, polisvoorwaarden en heel veel meer.Peter Boogaard:
Klanten kunnen van ons een professionele aanpak verwachten. 

 

 

pb nieuws
26-09-2016 Nieuwsbrief 26 september 2016
Hierin:
  • Zorgvuldig ingevuld aanrijdingsformulier voorkomt problemen bij schadeafwikkeling
  • Verzekeraars geven fraudeurs lik op stuk
  • Buitenhuisdekking inboedelverzekering

klik hier voor de nieuwsbrief
Heeft u vragen?
Wij bellen of mailen u graag terug!
UW NAAM
UW E-MAIL
UW TELEFOONNUMMER
UW BERICHT
   
 

Garageverzekering

Een garageverzekering biedt een totaal oplossing voor bedrijven binnen de automotive-branche. Alle belangrijke risico’s op het gebied van de wettelijke aansprakelijkheid van het bedrijf worden met een garageverzekering afgedekt.

>> Lees meer over de Garageverzekering


Zakelijke verzekering

Zakelijke verzekeringen bieden bedrijven een oplossing wanneer die voor onverwachte situaties komen te staan en waarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd.


>> Lees meer over de Zakelijke verzekering

Particuliere verzekering

Particuliere verzekeringen vangen de financiële gevolgen voor u als particulier op wanneer u voor onverwachte situaties komt te staan. Bijvoorbeeld bij brand of inbraak in de woning of als gevolg van een aanrijding met de auto.

>> Lees meer over de Particuliere verzekering

Ja, ik wil een offerte Garageverzekering:

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor een garageverzekering ontvangt u die gegarandeerd binnen 24 uur! Ga hiervoor naar het offerte-formulier of bel ons!


ga naar offerte-formulier

Indienen claim Waarborgfonds

Het Waarborgfonds wil er zijn voor iedereen die te maken heeft met schade door een onbekende of onverzekerde dader. Maar er zijn voorwaarden waar uw claim aan moet voldoen. Bekijk de video en kom er direct achter of uw claim aan deze voorwaarden voldoet en of het dus voor u zinvol is om een claim in te dienen.

Kies een verzekering

Direct sluiten particuliere verzekeringen

Uw particuliere risico's eenvoudig en tegen de beste premie direct sluiten?


Klik hier
Home | Produktaanbod | Downloads | Contact
©2021 PB Assuranti�n | Realisatie: Vorm2 Reclamemakers
'; for(n=0;n<1;n++){ if (tweets[n].innerHTML) { html += '' + tweets[n].innerHTML + ''; } else { html += '' + tweets[n].textContent + ''; } } //n++; html += ''; element.innerHTML = html; }); -->