ALTIJD GOED VERZEKERD
een ongeluk zit in een klein hoekje
MET KIES & SLUIT BENT U ZÓ VERZEKERD
kies en sluit direct
ADVISEUR AAN HUIS? DAT DOEN WIJ ZÓ!
persoonlijke service
GARAGEVERZEKERING? ZÓ VERZEKERD VAN GOED ADVIES
pb assurantiën helpt u op weg
SCHADE IS VERVELEND WIJ STAAN AAN UW KANT
snel opgelost
WEET U WAT U HEEFT VERZEKERD?
download de productwijzer

Partners

  Aan verzekeringen besteedt u het liefst geen tijd. Die tijd reserveert u liever voor leuke zaken. Toch bent u nieuwsgierig of u niet teveel betaalt. Wilt u zien wat u kunt besparen op uw schade-verzekeringen? Maak een vrijblijvende afspraak met PB Assurantiën!
 
  Alles wat wij doen is erop gericht onze kennis en kunde in te zetten om mensen te helpen bij hun financiële toekomst. Voor die toekomst worden mensen steeds meer zelf verantwoordelijk. Overleg eens met PB Assurantiën over uw situatie en ontdek uw mogelijkheden.
 
  Door haar compacte organisatie, uitmuntende service en een mensgerichte cultuur heeft Zevenwouden al 100 jaar een betrouwbare en solide plaats in de verzekeringswereld. Naast het verzekeren van normale risico's is Zevenwouden gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's zoals agrariërs, rietgedekte panden, woonboerderijen, villa’s en zakelijke doelgroepen. Door de onderlinge structuur staat het belang van de verzekerden voorop waardoor u volop kunt profiteren van de lage premies van Zevenwouden.
 
  ARAG is in Nederland één van de grootste op het gebied van juridische dienstverlening. Actief op de Nederlandse markt sinds 1962 als onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar. Bespreek uw mogelijkheden met PB Assurantiën, zij vertellen u er graag meer over!
 
  Service Provider met persoonlijke aandacht voor het intermediair en haar klanten.
     

 

 

klanten aan het woord
Mieke de Vries (35), zelfstandig verpleegkundige: "De afgelopen jaren ben ik steeds in loondienst geweest bij thuiszorginstellingen. Met de decentralisatie van de zorg in aantocht, heb ik begin dit jaar de stoute schoenen aangetrokken en ben zzp'er geworden. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik kon deels voor mijn oude werkgever aan de slag en heb ook zelf klanten gezocht die verpleeghulp nodig hebben. Gelukkig hebben we een garage aan huis die ik kan gebruiken voor de opslag van een deel van mijn hulpmiddelen. Helaas werd daar tijdens de zomervakantie ingebroken. Ik dacht dat de schade vergoed zou worden via onze inboedelverzekering. Maar omdat het om een zakelijke inventaris ging, was de schade niet gedekt. Een dure les, want het ging in totaal om honderden euro's. Inmiddels heb ik Pakket voor de Zaak afgesloten via PB Assurantiën. Daar zit ook een inventaris- en goederenverzekering in, zodat dit mij niet meer gebeurt."
pb nieuws
26-09-2016 Nieuwsbrief 26 september 2016
Hierin:
  • Zorgvuldig ingevuld aanrijdingsformulier voorkomt problemen bij schadeafwikkeling
  • Verzekeraars geven fraudeurs lik op stuk
  • Buitenhuisdekking inboedelverzekering

klik hier voor de nieuwsbrief
Heeft u vragen?
Wij bellen of mailen u graag terug!
UW NAAM
UW E-MAIL
UW TELEFOONNUMMER
UW BERICHT
   
 

Garageverzekering

Een garageverzekering biedt een totaal oplossing voor bedrijven binnen de automotive-branche. Alle belangrijke risico’s op het gebied van de wettelijke aansprakelijkheid van het bedrijf worden met een garageverzekering afgedekt.

>> Lees meer over de Garageverzekering


Zakelijke verzekering

Zakelijke verzekeringen bieden bedrijven een oplossing wanneer die voor onverwachte situaties komen te staan en waarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd.


>> Lees meer over de Zakelijke verzekering

Particuliere verzekering

Particuliere verzekeringen vangen de financiële gevolgen voor u als particulier op wanneer u voor onverwachte situaties komt te staan. Bijvoorbeeld bij brand of inbraak in de woning of als gevolg van een aanrijding met de auto.

>> Lees meer over de Particuliere verzekering

Ja, ik wil een offerte Garageverzekering:

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor een garageverzekering ontvangt u die gegarandeerd binnen 24 uur! Ga hiervoor naar het offerte-formulier of bel ons!


ga naar offerte-formulier

Direct offerte ARAG rechtsbijstand verzekering

Als particulier en bedrijf kun je altijd, onverwacht en ongewild in een conflictsituatie verzeild raken. Met een rechtsbijstandverzekering weet je je tegen een lage premie permanent gesteund van juridische bijstand.

Kies een verzekering

Direct sluiten particuliere verzekeringen

Uw particuliere risico's eenvoudig en tegen de beste premie direct sluiten?


Klik hier
Home | Produktaanbod | Downloads | Contact
©2019 PB Assurantin | Realisatie: Vorm2 Reclamemakers