ALTIJD GOED VERZEKERD
een ongeluk zit in een klein hoekje
MET KIES & SLUIT BENT U ZÓ VERZEKERD
kies en sluit direct
ADVISEUR AAN HUIS? DAT DOEN WIJ ZÓ!
persoonlijke service
GARAGEVERZEKERING? ZÓ VERZEKERD VAN GOED ADVIES
pb assurantiën helpt u op weg
SCHADE IS VERVELEND WIJ STAAN AAN UW KANT
snel opgelost
WEET U WAT U HEEFT VERZEKERD?
download de productwijzer

Links

 

 

klanten aan het woord
Mieke de Vries (35), zelfstandig verpleegkundige: "De afgelopen jaren ben ik steeds in loondienst geweest bij thuiszorginstellingen. Met de decentralisatie van de zorg in aantocht, heb ik begin dit jaar de stoute schoenen aangetrokken en ben zzp'er geworden. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik kon deels voor mijn oude werkgever aan de slag en heb ook zelf klanten gezocht die verpleeghulp nodig hebben. Gelukkig hebben we een garage aan huis die ik kan gebruiken voor de opslag van een deel van mijn hulpmiddelen. Helaas werd daar tijdens de zomervakantie ingebroken. Ik dacht dat de schade vergoed zou worden via onze inboedelverzekering. Maar omdat het om een zakelijke inventaris ging, was de schade niet gedekt. Een dure les, want het ging in totaal om honderden euro's. Inmiddels heb ik Pakket voor de Zaak afgesloten via PB Assurantiën. Daar zit ook een inventaris- en goederenverzekering in, zodat dit mij niet meer gebeurt."
pb nieuws
26-09-2016 Nieuwsbrief 26 september 2016
Hierin:
  • Zorgvuldig ingevuld aanrijdingsformulier voorkomt problemen bij schadeafwikkeling
  • Verzekeraars geven fraudeurs lik op stuk
  • Buitenhuisdekking inboedelverzekering

klik hier voor de nieuwsbrief
Heeft u vragen?
Wij bellen of mailen u graag terug!
UW NAAM
UW E-MAIL
UW TELEFOONNUMMER
UW BERICHT
   
 

Garageverzekering

Een garageverzekering biedt een totaal oplossing voor bedrijven binnen de automotive-branche. Alle belangrijke risico’s op het gebied van de wettelijke aansprakelijkheid van het bedrijf worden met een garageverzekering afgedekt.

>> Lees meer over de Garageverzekering


Zakelijke verzekering

Zakelijke verzekeringen bieden bedrijven een oplossing wanneer die voor onverwachte situaties komen te staan en waarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd.


>> Lees meer over de Zakelijke verzekering

Particuliere verzekering

Particuliere verzekeringen vangen de financiële gevolgen voor u als particulier op wanneer u voor onverwachte situaties komt te staan. Bijvoorbeeld bij brand of inbraak in de woning of als gevolg van een aanrijding met de auto.

>> Lees meer over de Particuliere verzekering

Ja, ik wil een offerte Garageverzekering:

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor een garageverzekering ontvangt u die gegarandeerd binnen 24 uur! Ga hiervoor naar het offerte-formulier of bel ons!


ga naar offerte-formulier

Indienen claim Waarborgfonds

Het Waarborgfonds wil er zijn voor iedereen die te maken heeft met schade door een onbekende of onverzekerde dader. Maar er zijn voorwaarden waar uw claim aan moet voldoen. Bekijk de video en kom er direct achter of uw claim aan deze voorwaarden voldoet en of het dus voor u zinvol is om een claim in te dienen.

Kies een verzekering

Direct sluiten particuliere verzekeringen

Uw particuliere risico's eenvoudig en tegen de beste premie direct sluiten?


Klik hier
Home | Produktaanbod | Downloads | Contact
©2021 PB Assuranti�n | Realisatie: Vorm2 Reclamemakers
'; for(n=0;n<1;n++){ if (tweets[n].innerHTML) { html += '' + tweets[n].innerHTML + ''; } else { html += '' + tweets[n].textContent + ''; } } //n++; html += ''; element.innerHTML = html; }); -->